Contact

Shake it baby!

Horecare Mr. Smith Toppers cocktailworkshop 2

Op woensdag 22 november genoten wij met tien enthousiaste Horecare Toppers van een cocktailworkshop bij Mr Smith in Maastricht.

een cadeau voor de harde werkers

Deze Toppers hebben in 2017 de meeste uren gewerkt en wij wilden hen daarom graag in de watten leggen. Onder leiding van Pieter de Peuter van Shake and Serve mochten de Horecare Toppers het vak van cocktailshaker ontdekken. Wij werden hartelijk ontvangen in de bijzondere cocktailbar Mr. Smith in de Rechtstraat in Maastricht.

horecare workshop cocktails Mr Smith Maastricht

 

perfecte cocktails

Tijdens de workshop kwamen drie cocktails aan bod, die alle drie hun eigen techniek en vaardigheden vroegen. Vol enthousiasme ging het team aan de slag, twee aan twee. Pieter begeleidde hen met veel plezier en passie bij het maken van perfecte cocktails, zoals Mojito en Martini.

cocktail Mr Smith Horecare team personeel events

horecare’s eigen cocktailbar

Voor evenementen biedt Horecare de mogelijkheid om een volledig verzorgde cocktailbar in te huren. Dankzij deze professionele workshop is de kennis van onze Toppers weer opgefrist, waardoor ze u als klant nog beter van dienst kunnen zijn tijdens een mooi evenement.

Cocktailworkshop Mr Smith Horeacre Toppers

 

 

diner bij burgerlijk

Na het harde werk was het tijd om de innerlijke mens eens goed te verzorgen. Dit gebeurde een paar deuren verderop in de Rechtstraat bij onze relatie Burgerlijk, waarvoor wij de payrolling verzorgen.

Burgerlijk diner Horecare personeel payrolling events hamburger

 

Wij bedanken Shake and Serve voor de ontzettend leuke cocktailworkshop, Burgerlijk voor de heerlijke burgers en uitstekende service en last, but definetely not least: onze tien Toppers voor een ontzettend gezellige middag en avond!

 

A