Contact

Denham kleedt Horecare voor trendy events

Vol trots presenteert Horecare een hippe tweede kledinglijn voor haar medewerkers in samenwerking met high-end jeansmerk Denham!

exclusieve kledinglijn voor hippe events

Horecare wil zichzelf blijven onderscheiden op de evenementenmarkt en vindt het belangrijk dat de hele presentatie er tijdens events gelikt uitziet. Personeel en kleding spelen hierbij een belangrijke rol en daarom is ervoor gekozen om een nieuwe outfit aan de garderobe toe te voegen.

Naast stijlvolle en luxe events organiseert Horecare ook regelmatig hippe events. Tijdens de uitverkochte editie van At the Garden op Buitenplaats Vaeshartelt in Maastricht ging de unieke tweede kledinglijn, ontworpen door Denham, in première.

De outfit valt op door een stoer jeansschort, waarop het logo en woordmerk van Horecare tot in detail is verwerkt. In combinatie met een hip gestreept shirt, blauwe jeans en opvallende sneakers lopen de Horecare toppers er fashionable bij.

over denham

De van oorsprong Engelse Amsterdammer Jason Denham richtte in 2008 Denham op, dat in tien jaar is uitgegroeid tot één van de populairste jeansmerken ter wereld. Met winkels van Amsterdam tot Tokio drukt Denham zijn stempel op de luxe jeansmarkt, waar kwaliteit en vernieuwing centraal staan. Dit voorjaar is daar Maastricht aan toegevoegd omdat de stad internationale allure ademt en volop in ontwikkeling is, net als Denham.

Horecare Jason Denham samenwerking tweede kledinglijn events personeel

partnership horecare en denham

De opening van de nieuwe winkel in de Maastrichter Brugstraat in hartje Maastricht werd tot in de puntjes verzorgd door Horecare met onder andere een hippe Gin Tonic bar en… dat smaakte naar meer. Met de tagline ‘The truth is in the details’ en hun continue honger naar innovatie vond Denham in Horecare een partner voor een duurzame partnership. Denham is trots dat hun kleding door het representatieve personeel van Horecare wordt gedragen. Zowel de mooie events waarop zij werken als de events die zij zelf organiseren passen perfect bij de uitstraling van Denham, aldus Michiel Peters (Retail Manager Europe van Denham).
Het jeansmerk zocht naast Horecare ook aansluiting bij gelijkgestemde partijen in de regio zoals ‘t Wycker Cabinet en At the Villa Group.

Horecare opening Denham store Maastricht cocktailbar events personeel Maastricht Limburg

denham en horecare slaan spijker op de kop

De reacties van zowel Denham, de gasten, als het personeel dat de sportieve outfit droeg, zijn lovend! Het personeel loopt er comfortabel bij en straalt zelfvertrouwen uit. De nieuwe tweede kledinglijn zorgt bovendien voor een finishing touch op hippe events.

Voor de luxe en stijlvolle evenementen zoals Preuvenemint en Zangersheide blijft de klassieke outfit van Horecare behouden: een getailleerd wit overhemd met gouden das en daarover een zwarte sloof.

Horecare Denham tweede kledinglijn Maastricht Limburg events personeel horecare.eu

Wilt u ook stylish personeel op uw tot in de puntjes verzorgde event? Neem contact met ons op!