Contact

Horecare, voor perfecte gastvrijheid

evenement organiseren in Limburg

Een intiem diner verzorgen voor een klein gezelschap of flink uitpakken met een groot bedrijfsfeest: de organisatie van een evenement kost veel tijd en energie. U wilt tenslotte dat uw gasten in de watten gelegd worden en ze de ultieme vorm van gastvrijheid ervaren. Dan is het erg fijn als u een beroep kunt doen op een professioneel eventbureau dat u veel werk uit handen neemt. Wij zijn Horecare en helpen u graag om de perfecte gastvrijheid te creëren!

Horecare Preuvenemint personeel payroll evenementen Maastricht Heerlen Parkstad Valkenburg Sittard Geleen Limburg

perfecte gastvrijheid voor uw gasten

Gastvrijheid kent veel onderdelen. Van een hartelijke ontvangst door een hostess tot perfecte bediening, van een goede sfeer tot ervaren en geschoold personeel. Wij weten hoe belangrijk het is dat deze factoren kloppen, zodat ze bijdragen bij aan de perfecte gastvrijheid.

Horecare is met 20 jaar ervaring een expert op het gebied van gastvrijheid, events en personeel. Wij staan voor u klaar om uw evenement in Nederlands en Belgisch Limburg tot een groot succes te maken. Ons personeel wordt getraind op onze eigen Horecare Academy. Vanaf de eerste kennismaking begeleiden wij onze Horecare Toppers naar het niveau dat volgens ons hoort bij een gastvrije horecamedewerker. Ze leren bij ons alles over etiquette, producten en uiteraard: gastvrijheid. Wij zorgen dat u personeel krijgt dat aansluit bij uw doelgroep en evenement.

Gin Tonic Bar Horecare Evenement organiseren Limburg personeel Maastricht Valkenburg Heuvelland Sittard Geleen Heerlen Parkstad

 

professioneel personeel voor ieder evenement

Maak kennis met het personeel van Horecare!

Hostess

Bediening

Cocktailshaker

Bar

Oestermeisje

Promotieteam

evenement organiseren

Naast personeel helpen wij u ook graag met de organisatie van uw evenement. Wij werken samen met verschillende partners uit heel Limburg. Samen realiseren wij voor u een evenement dat uw gasten niet gauw zullen vergeten! Wij vinden uw droomlocatie en zorgen voor een passende aankleding. Uw wensen staan voor ons centraal, dankzij onze persoonlijke service kunnen wij uw wensen naar behoren uitvoeren.

Horecare gastvrijheid evenement organiseren Maastricht Heerlen Parkstad Valkenburg Sittard Geleen Heuvelland horecapersoneel catering events

Horecare Events voorziet uw evenement ook van:

Catering

Entertainment

Promotie

Bent u benieuwd wat Horecare voor u kan betekenen? Laat uw contactgegevens achter en wij bellen u voor een vrijblijvende afspraak!

A