Contact

Jij maakt elk event uniek!

Beste Horecaan,

het jaar 2020 is inmiddels goed van start gegaan en carnaval staat weer voor de deur. Toch wil ik dit moment nog even aangrijpen om terug te blikken op het afgelopen jaar. Want wát een jaar was het! We hadden het niet zonder jou kunnen doen.
Daarom wil ik jou, dé Horecaan, bedanken! Bedanken voor jouw onmeetbare inzet, jouw brede glimlach en jouw loyaliteit. Samen met jouw collega-Horecanen hebben we 1159 events tot een succes gemaakt, hebben we 4252 plaatsen mogen vullen en hebben we het privilege gehad om 281 nieuwe toppers toe te mogen voegen aan onze wolfpack.

Toch kijk ik er niet van op. Van het moment dat ik de deur voor je open deed tot het moment dat je van de Horecare Academy afstudeerde, heb ik vol bewondering en trots staan kijken. Ik wist het meteen: er staat een topper en rasechte team player voor me!
Nu sta je met een glimlach op je gezicht op onze events. En daar sta je niet alleen. Je doet het samen met honderden andere Horecanen. Zonder deze inzet was Horecare geen succes. Mede daarom hebben we het loyaliteitsprogramma opgezet. Met dit programma krijg je punten voor ieder uur dat je werkt, punten als je een nieuwe topper binnenhaalt en nog meer punten als je last minute ingezet kan worden. Dit is onze manier om jou te bedanken voor je loyaliteit, want dat is iets waar je trots op mag zijn!

Horecare staat gelijk aan trots…
Samen zijn we trots op onze events, trots op elkaar en trots op de nieuwe hoogtes die we ieder jaar weer bereiken. Wij als Horecare vinden dat je succes moet delen; succesvol ben je nooit alleen. Een gedeelte van jouw loyaliteitspunten wordt daarom meteen verzilverd en geschonken aan het goede doel Kankeronderzoekfonds Limburg. Hiermee doen wij iets terug, voor iedereen. Dat is onderdeel van het ‘Horecare-DNA’. Dit is iets wat we jou als Horecaan mee willen geven in je tijd bij ons. We willen je door de kennismaking met ons ‘DNA’ een springplank bieden voor je carrière. We hopen dat je bij ons mooie lessen leert die je onthoudt voor de rest van je leven.

De horeca staat helaas bekend als branche waarin vooral studenten werkzaam zijn, met lage lonen en onwenselijke werkuren. Wij als Horecare vinden dat die gedachte moet veranderen en daar kun jij bij helpen. Werken in de horeca is iets voor professionals en mag dan ook rijkelijk beloond worden. Daarnaast mag je zelf bepalen wanneer je wilt werken. Met die wijsheid kijken we naar het komende jaar. We hebben de lonen wederom verhoogd, tot het hoogste loon in de branche. We zijn een team met een visie en schuiven niet onder stoelen of banken dat de hoogte van het salaris belangrijk is voor een Horecaan. We hopen door deze verhoging het team van Horecanen langer samen te houden, want jullie, de toppers die staan voor onze kwaliteit, zijn schaars. Met jullie willen we blijven innoveren, zodat we in 2020 nog meer en nog mooiere events kunnen neerzetten. Als team, met elkaar, want samen maken wij Horecare en elk event uniek.

Dankjewel!

Michiel Stollenwerck