Vrijblijvend advies

Bel +31 (0)43 451 9080 of laat je gegevens achter dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

Studentenbaan Maastricht

Het studentenleven in Maastricht is prachtig, maar er hangt ook een prijskaartje aan. Zoek jij een leuke studentenbaan in de horeca waarbij je goed verdient? Dan ben je bij Horecare in Maastricht aan het goede adres! Wij organiseren de tofste events én je kunt werken op de vetste events in Limburg en Brabant.

Preuvenemint

wie ben jij?

Gaat jouw hart sneller kloppen van gastvrijheid? Ben jij een harde werker die met een grote glimlach zorgt voor zijn gasten? Hou je van afwisseling en uitdagend werk? Dan zoeken wij jou!

professioneel horecapersoneel workshop gastvrijheid Horecare events personeel payrolling Maastricht Limburg Heuvelland

perfecte studentenbaan

Wij zoeken studenten die zowel door de weeks als in de weekends beschikbaar zijn. Jij geeft zelf aan ons door wanneer je kunt werken en wij tippen je op tijd voor de leukste evenementen en jobs. Je werkt steeds weer op een andere locatie en ontmoet daardoor veel nieuwe mensen. Dat klinkt toch als een perfecte studentenbaan?

goed salaris

Wij weten dat je in de horeca hard moet werken.  Daarom vinden wij het de normaalste zaak van de wereld om daar een goed salaris tegenover te zetten. Jij werkt hard, wij belonen jou daarvoor: zo simpel is het.

 

leuke extra’s

Naast de leukste jobs organiseren we ook regelmatig workshops en activiteiten voor jou en je collega’s. Wat dacht je van een gezellige borrel of een bezoek aan een bierbrouwerij? Als je onderdeel bent van Team Horecare leer je veel nieuwe mensen kennen in Maastricht en omgeving! Ons motto is Work hard, Play hard en we doen er alles aan om jou veel plezier in je job te geven!

https://noonmaastricht.nl
Preuvenemint 2022

onze events

Wij zijn ieder jaar trotse partner van het grootste culinaire evenement van Maastricht: het Preuvenemint! Tijdens het zakelijke netwerkevent Preuvenemeet kun jij aan de slag als hostess of in de bediening. Ben je dol op sportevenementen? Dan is het grote paardensportevenement Zangersheide misschien iets voor jou! Werk je graag op kleinere evenementen? Dan hebben we elke week de mooiste locaties waar diners en borrels georganiseerd worden en jij de gasten in de watten kunt leggen met jouw liefde voor gastvrijheid.

topper Preuvenemint Andre rieu team https://noonmaastricht.nl

meer informatie?

Ben jij klaar voor een flexibele bijbaan naast jouw studie? Op onze pagina Kom werken bij Horecare lees je alles over onze jobs, de Horecare Academy en alle extra’s die werken bij Horecare met zich meebrengt. Je kunt je natuurlijk ook hieronder direct inschrijven! Tot gauw!

schrijf je direct in

Met een lach op je gezicht werk je in het leukste team van Maastricht.
Jerome Stravers
A