Contact

kom werken bij horecare!

ben jij een echte horecatopper?

Werken bij Horecare betekent dat je werkt op de allertofste events, gasten in de watten legt op een chique diner of biertjes tapt op een groot feest. Ieder evenement is anders en als echte horecatopper draai jij daar je hand niet voor om!

de ideale bijbaan

Bij Horecare vind je de ideale bijbaan: Je werkt op de mooiste locaties, je krijgt een goed salaris en hele fijne extra’s zoals workshops van de Horecare Academy. Je werkt met collega’s die net zo enthousiast zijn als jij en samen maak je van ieder evenement een groot succes.

De ene keer spring je in bij een horecazaak, de andere keer sta je op een groot evenement. Wij staan op mooie evenementen als Preuvenemint, Zangersheide, Pinkpop, Essential Festival en Pukkelpop, Je bent flexibel, houdt van afwisseling en weet van aanpakken. Dit alles uiteraard met de nodige humor, want ons motto is niet voor niets ‘work hard, play hard’!

 

werken bij horecare

Wij streven naar de hoogste kwaliteit en we willen zeker weten dat we de allerbeste horecatoppers toevoegen aan ons team, daarom doe je bij ons eerst auditie voor je aan het werk gaat. Tijdens deze auditie laat je ons zien dat jij een echte horeca(re) topper bent! Je bestelt jouw kledingpakket en daarna kun je gauw aan de slag voor jouw eerste job.

Horecare Preuvenemint 2017 Maastricht Limburg professioneel horecapersoneel payrolling events Eindhoven Weert Venlo

 

We vragen je om minimaal 1 dag per week beschikbaar te zijn. Eigen vervoer is een pré, maar geen must, het is wel handig als je een rijbewijs hebt. Je ontvangt tijdig informatie over de job waar je naartoe gaat, zodat je goed voorbereid aan de slag kunt.

 

Werken bij Horecare Kira Personeel Events Payrolling Maastricht Heerlen Venlo Weert Eindhoven Valkenburg studentenbaan bijbaan

leuke extra’s

Wij trakteren onze toppers regelmatig op allerlei extra’s zoals een gezellige borrel, een leerzame en gezellige workshop of een extra training om nog beter te worden in je vak. Goed voor de teamspirit én leuk voor jou!

Ben je enthousiast geworden over Horecare? We hopen je gauw te ontmoeten! Schrijf je dan nu in en wij nemen contact met je op om een afspraak te maken.

A