Contact

Auto’s en culinaire verwennerij bij Opreij

catering event organiseren Horecare Adventurecook Maastricht Limburg Eindhoven

Het leuke van events organiseren is dat je eindeloze mogelijkheden hebt om het evenement helemaal op maat te maken. Zo toverden we al eerder een lege zaal om tot een spectaculair dancefeest, vond in de tuinen van Buitenplaats Vaeshartelt een zomers event plaats en zijn we al jaren betrokken bij de organisatie van netwerkevent Preuvenemeet in Maastricht.

Dit keer organiseren we een event waarbij auto’s een rol spelen. In de vernieuwde showroom van Auto Opreij in Margraten verzorgen wij een mooi evenement op maat.
Een thema geeft een event nét dat beetje extra. Door in te spelen op de omgeving of een bepaalde gelegenheid creëer je een event op maat. Toen we het event voor Auto Opreij ontwierpen wisten we direct welke catering hiervoor een perfecte match was. Een van onze cateringpartners, Adventurecook, beschikt over een unieke Mini Cooper met bijbehorende aanhanger: de Mini Mobile. Deze knalrode combinatie is een ware eyecatcher. De Mini Mobile is multifunctioneel en wordt bijvoorbeeld ingezet als barbecue, buffet of koffiebar.

horecare events personeel payroll adventurecook catering Maastricht Limburg Eindhoven Brabant

We werken voor dit event met verschillende partners. Met BoelsEnjoy feestballonnenDeguelleBessems en Sauter Wijnen beginnen we met de voorbereidingen voor dit evenement. Het fijne van samenwerken met experts is dat je altijd goed advies krijgt en je met elkaar meedenkt.

Een paar weken voor het event nemen we met de partners een kijkje op de locatie en er ontstaan ter plekke nieuwe ideeën voor de aankleding. Zo krijgt het ontwerp dat we hebben gemaakt steeds concretere vormen. We vertalen de wensen van de opdrachtgever in een sfeervol en luxe evenement, waarbij de Mini Mobile het stralende middelpunt is.

 

Het evenement vindt plaats op een zondag, wij zijn vanaf vrijdag al druk bezig met de laatste voorbereidingen en de opbouw. Onze planner heeft weer een topteam samengesteld, dat onder leiding van de aanwezige Event Manager zal zorgen dat de gasten in de watten worden gelegd.
Alle dranken staan koud, de keuken is ingericht en de ruimte is mooi versierd. Onze toppers arriveren om de laatste puntjes op de i te zetten en het feest kan beginnen.

horecare events evenementen personeel payrolling Maastricht Limburg Eindhoven Brabant gastvrijheid service kelner barpersoneel

Als eerste ontvangen we een kleine groep gasten, die getrakteerd worden op een smaakvolle lunch. Ons personeel verzorgt de gasten en samen met Adventurecook vormen ze een geoliede machine. Na de lunch arriveren de overige gasten en al gauw stroomt de ruimte vol. Horecare toppers voorzien alle gasten van drankjes, serveren de verrukkelijke hapjes en springen bij in de keuken met de laatste voorbereidingen. De volwassenen hebben alle tijd om met elkaar te praten terwijl de kinderen worden vermaakt door de aanwezige ballonnenclowns en een groot springkussen. Als afsluiter worden de gasten getrakteerd op een lekkere puntzak friet zuurvlees en een tijdje later komt het feest ten einde.

catering uniek event organiseren evenementenbureau Maastricht Limburg Eindhoven Brabant Horecare Adventurecook

Iedereen geeft nog even gas om alles op te ruimen. We zetten alle spullen klaar voor de leveranciers en de ruimte is weer klaar om gevuld te worden met mooie auto’s. Tevreden over een mooi evenement sluiten we de deur, waar de rode Mini als enige stille getuige nog even na geniet…

Wij organiseren ook voor u graag een event op maat, vertel ons uw wensen en wij nemen contact met u op.