Contact

Evenementenbureau Eindhoven

evenementenbureau eindhoven

Wij hebben alles in huis om uw evenement tot in de kleinste details te organiseren: het beste personeel, de lekkerste catering en de mooiste aankleding. Zoekt u ook een perfecte locatie? Met onze ervaring en kennis weten wij als geen ander wat past bij uw wensen. Horecare regelt alles tot in de kleinste details voor u, zodat u samen met uw gasten ongestoord kunt genieten!

Evenementenbureau Eindhoven Personeel Events Payroll Maastricht Limburg Eindhoven Brabant

totale beleving

Een evenement organiseren is een hele klus. Wij hebben vele jaren ervaring in de horeca- en evenementenbranche, waardoor we heel goed weten wat een succesvol evenement nodig heeft. Daarom staan we met veel liefde voor u klaar om alles uit de kast te halen voor een totale beleving.

Zangersheide Horecare Events Personeel Payrolling Maastricht Lanaken Limburg

evenementen op maat

Ieder event is uniek en als organisator heeft u uw eigen wensen. Wij organiseren daarom altijd evenementen op maat. Zo weet u zeker dat u een onvergetelijk evenement beleeft. De mogelijkheden zijn eindeloos bij Horecare: van bedrijfsborrel tot bruiloft, van congres tot luxe diner. Samen met u kijken we naar de perfecte locatie, een sfeervolle aankleding, smakelijke catering en verzorgen wij voor u het allerbeste personeel. Voorbeelden van evenementen die Horecare organiseert zijn het culinaire eetfestijn Preuvenemint in Maastricht, luxe dancefeesten van At The Villa en vele bedrijfsevents, zoals nieuwjaarsborrels, diners en zakelijke bijeenkomsten.

Evenementenbureau Eindhoven Horecare Maastricht Limburg Brabant Personeel Payroll Events

het beste personeel

Ons personeel gaat altijd voor goud. Met hun passie voor gastvrijheid en oog voor detail zorgen zij ervoor dat het u en uw gasten nergens aan ontbreekt. Ons personeel wordt opgeleid aan de Horecare Academy en kwaliteit staat bij ons op nummer 1. Op grotere events krijgt u ook één of meerdere Event Managers, die ervoor zorgen dat het hele evenement perfect verloopt.

Evenementenbureau Eindhoven horecapersoneel workshop gastvrijheid Horecare events personeel payrolling Maastricht Limburg Heuvelland

catering

Een goed verzorgd evenement vraagt om smaakvolle gerechten en passende dranken. Wij werken samen met de beste cateraars uit de regio, die zorgen voor catering die perfect aansluit op uw wensen. Van hapjes tot een luxe vijfgangendiner, van een walking dinner tot een barbecue. Daarnaast beschikken wij over een eigen Gin Tonic Bar met een professionele cocktailshaker om uw evenement een unieke touch te geven.

Horecare evenement organiseren Maastricht Heerlen Parkstad Valkenburg Sittard Geleen Heuvelland horecapersoneel catering events

gaat u voor de horecare beleving?

Wij maken graag kennis met u om uw wensen te bespreken. Laat uw contactgegevens achter op dit formulier en wij bellen u voor een afspraak!

 

A