Contact

Evenementenbureau Venlo

evenementenbureau venlo

U wilt uw gasten een stijlvol evenement bieden waarbij aan alles is gedacht. Zoek niet verder, want Horecare heeft alles in huis om uw evenement tot in de kleinste details te organiseren: de lekkerste catering, het beste personeel en de mooiste aankleding. Wilt u daarbij ook een prachtige locatie? Met onze ervaring en kennis weten wij als geen ander wat past bij uw evenement en uw wensen. Wij nemen u de organisatie met liefde uit handen, zodat u samen met uw gasten kunt genieten!
evenementenbureau venlo Horecarbaan Eindhoven Personeel Events Payroll Maastricht Limburg Eindhoven Brabant

evenementen op maat

Als organisator heeft u specifieke wensen voor uw evenement, alles moet kloppen. Onze evenementen worden daarom altijd op maat gemaakt. Op die manier krijgt u altijd een uniek evenement. De mogelijkheden zijn eindeloos bij Horecare: van congres tot luxe diner, van bedrijfsborrel tot bruiloft. Samen met u kijken we naar de perfecte locatie, een sfeervolle aankleding en smakelijke catering. Ook verzorgen wij het allerbeste personeel voor u. Mooie voorbeelden van evenementen die Horecare organiseert zijn het bekende eetfestijn Preuvenemint in Maastricht, luxe dancefeesten van At The Villa Group en veel bedrijfsevenementen, zoals nieuwjaarsborrels, diners en zakelijke bijeenkomsten.

uw wens, onze zorg

Een evenement organiseren is een hele klus, het is dan handig als u daarbij hulp krijgt van een expert. Horecare is al vele jaren actief in de horeca- en evenementenbranche, waardoor we heel goed weten wat een succesvol evenement nodig heeft. Daarom staan we met veel liefde voor u klaar om alles uit de kast te halen voor een totale beleving. Wij maken samen met u een ontwerp voor een onvergetelijk evenement dat precies is wat u in gedachten heeft: uw wens, onze zorg!
Zangersheide Horecare Events Personeel Payrolling Maastricht Lanaken Limburg

het beste horecapersoneel

Ons personeel gaat altijd voor goud. Dankzij hun passie voor gastvrijheid en oog voor detail ontbreekt het u en uw gasten aan niets. Wij trainen ons horecapersoneel aan de Horecare Academy en kwaliteit staat bij ons altijd voorop. Op grotere events beschikt u altijd over één of meerdere Event Managers, die er voor zorgen dat het hele evenement perfect verloopt.
evenementenbureau venlo professioneel horecapersoneel Horecare Events Personeel Limburg Maastricht Preuvenemint

smaakvolle catering

Een goed verzorgd evenement krijgt een extra glans dankzij smaakvolle gerechten en bijpassende dranken. Samen met de beste cateraars uit de regio Venlo, zorgen wij voor catering die naadloos aansluit bij uw wensen. Denk hierbij aan uitgebreide hapjes bij uw borrel, een luxe vijfgangendiner, een barbecue of een walking dinner: de mogelijkheden zijn eindeloos. Daarnaast hebben wij een eigen Gin Tonic Bar met een professionele cocktailshaker voor een unieke bijdrage aan uw evenement.evenementenbureau venlo Horecare Maastricht Sittard Geleen Valkenburg Heuvelland Heerlen Parkstad catering personeel horecapersoneel evenement organiseren

wilt u ook de horecare beleving op uw evenement?

Wij zijn benieuwd naar uw ideeën en wensen en staan voor u klaar om samen een bijzonder evenement te organiseren. Laat uw contactgegevens achter op dit formulier en wij bellen u voor een afspraak!

 

A