Contact

Horecapersoneel Eindhoven

horecapersoneel Eindhoven Horecare Personeel Events Payroll Maastricht Limburg Eindhoven Brabant

horecapersoneel eindhoven

In Eindhoven, de vernieuwende en bourgondische stad in Brabant, is altijd wat te doen. En waar feesten en evenementen zijn, is goed personeel nodig. Zoekt u horecapersoneel voor uw evenement of feest? Horecare heeft een groot bestand met horecapersoneel van uitstekende kwaliteit en een hart vol gastvrijheid!

bougondisch eindhoven

In Eindhoven is het nooit saai, de stad groeit en bloeit. Jaarlijks vinden er mooie evenementen plaats zoals de Dutch Design Week, vele concerten en festivals en natuurlijk het jaarlijkse carnaval. Tijdens deze evenementen is er ook genoeg te beleven voor bourgondische Eindhovenaren die graag in de watten gelegd worden en genieten van een hapje en drankje.

Horecare personeel payrolling evenementen Maastricht Limburg Heerlen Parkstad Valkenburg Sittard Geleen catering

gastvrijheid van hoge kwaliteit

Horecare verzorgt sinds 1998 personeel voor horeca en events. Daarnaast ondersteunen wij horecaondernemers met onze payrollservice en organiseren wij onze eigen luxe evenementen. Gastvrijheid zit in ons bloed en wij vinden goede kwaliteit ontzettend belangrijk. De gast staat bij ons daarom altijd centraal en onze horecatoppers leggen de gasten met alle liefde in de watten.

alle soorten horecapersoneel

Wij hebben horecaprofessionals voor elke gelegenheid in ons bestand, zoals cocktailshakers ehostesses, oestermeisjes en bartenders. Heeft u specifieke wensen voor het personeel op uw evenement? Laat het ons weten, wij helpen u graag!

Gin Tonic Bar Horecare Evenement organiseren Limburg personeel Maastricht Eindhoven Valkenburg Heuvelland Sittard Geleen Heerlen Parkstad

flexibel en gastvrij

Personeel van Horecare is flexibel, gastvrij en betrouwbaar. Onze horecaprofessionals zijn gewend om op verschillende locaties te werken, wat zij steeds weer met veel enthousiasme doen. Zo passen zij zich snel aan op een nieuwe locatie en met hun natuurlijke gevoel voor gastvrijheid maken zij van ieder event een groot succes!

horecare academy

De Horecare Academy is dé broedplaats voor horecatalent en de plek waar wij horecatoppers opleiden tot ware professionals. Ze leren de fijne kneepjes van het horeca vak door middel van self-learning, workshops en training on the job. Zo kunnen wij de kwaliteit goed bewaken en zorgen dat onze opdrachtgevers het beste personeel krijgen.

extra ondersteuning door event managers

Voor grote events zetten wij Event Managers in. Deze ervaren horecaprofessionals ondersteunen u graag bij de organisatie van uw evenement. Zij sturen bijvoorbeeld het personeel voor u aan en zorgen ervoor dat alles vlekkeloos verloopt. Zo heeft u meer tijd voor uw gasten!

kiezen voor horecare betekent kiezen voor:

  • horecapersoneel van hoge kwaliteit
  • persoonlijke en oplossingsgerichte service
  • eenvoudige digitale administratie
  • uitstekende prijs kwaliteit verhouding

Wilt u meer weten over horecapersoneel van Horecare? Laat uw wensen achter via dit formulier en wij nemen gauw contact met u op voor een afspraak!

A