Contact

horecapersoneel maastricht

horecapersoneel Maastricht

Maastricht is de bourgondische hoofdstad van Nederland. Met haar tientallen gezellige terrassen, prachtige restaurants en sfeervolle kroegen is het er dan ook nooit saai. Horecapersoneel in Maastricht zorgt elke dag weer voor een geweldige gastbeleving in de horeca, op evenementen en op feesten. Als u op zoek bent naar horecapersoneel van uitstekende kwaliteit, dan is Horecare is de perfecte partner voor u!

Horecare horecapersoneel Maastricht Payrolling Events Limburg Eindhoven Venlo Weert Roermond Sittard Geleen Heerlen Parkstad Valkenburg

personeel op maat

Met onze jarenlange ervaring in de horeca- en evenementenbranche weten wij precies wat er nodig is om een evenement te laten slagen. Wij hebben daarom een uitgebreid bestand met horecaprofessionals. Van hostess tot bartender, van kelner tot cocktailshaker, u bent bij ons aan het juiste adres voor professioneel horeca personeel.

horecare academy

Wij leiden ons personeel op aan de Horecare Academy, dé broedplaats voor horecatalent, waardoor wij uitstekende kwaliteit kunnen bieden. Tijdens grote partijen zorgen de Event Managers dat alles op rolletjes loopt. Op die manier heeft u geen omkijken naar het personeel en kunt u zich richten op uw gasten. Daarnaast kan de Horecare Academy u helpen bij het opleiden en trainen van uw eigen personeel. Wilt u weten wat wij voor u kunnen doen? Neem dan contact met ons op voor een persoonlijke kennismaking.

oestermeisje horecare

samen zorgen voor een onvergetelijk evenement

Ons horecapersoneel is professioneel en flexibel. Al onze mensen zijn harde werkers voor wie gastvrijheid een tweede natuur is. Voor onze Toppers is daarom ook niets mooier dan gasten in de watten leggen en zorgen voor een onvergetelijk evenement. Wij verzorgen jaarlijks het personeel voor vele mooie evenementen zoals Zangersheide in Lanaken en het Preuvenemint in Maastricht.

persoonlijke service

Wij luisteren naar onze opdrachtgevers, om er samen voor te zorgen dat een evenement perfect is. Uw wensen zijn daarom belangrijk voor ons. Dankzij onze persoonlijke service en onze passie voor gastvrijheid zult u zich gauw thuis voelen bij Horecare. Omdat wij u zoveel mogelijk werk uit handen willen nemen, is onze administratie volledig digitaal en overal toegankelijk voor u als opdrachtgever.

de vijf voordelen van een samenwerking met horecare

  • uitstekende kwaliteit
  • professioneel
  • personeel met een glimlach
  • persoonlijke service
  • digitale facturen

horecare op uw evenement?

Wilt u uw evenement, groot of klein, compleet maken met het beste horecapersoneel? Laat ons dan weten wat uw wensen zijn en wij nemen spoedig contact met u op.

Ja! Ik wil personeel van Horecare op mijn evenement!

 

 

A