Contact

Horecabaan in Eindhoven

Horecare Events Personeel Payroll Maastricht Limburg Eindhoven Brabant Weert Venlo Roermond

horecabaan eindhoven

Woon je in (de buurt van) Eindhoven en zoek je een uitdagende job in de horeca? Lijkt het je wel wat om te werken op de vetste evenementen en om zelf te bepalen wanneer je werkt? En wil je naast dit alles ook nog eens goed verdienen? Kom dan werken bij Horecare!

geen job hetzelfde

Bij Horecare werk je op wisselende locaties. De ene keer werk je op een luxe bruiloft, de volgende dag sta je op een dance event. Deze variatie is wat zo leuk is aan werken bij Horecare, geen dag is hetzelfde! Je krijgt wekelijks uitbetaald en alle administratie, van aanmelding tot je loonstroken, regel je digitaal in MijnHorecare. Lekker makkelijk en overzichtelijk!

de perfecte bijbaan

Wij zoeken enthousiaste en flexibele horecatijgers die minimaal 1 dag per week beschikbaar zijn, doordeweeks en in het weekend. Jij laat ons weten wanneer je beschikbaar bent, dan tippen we jou op tijd voor de leukste evenementen en jobs. Je werkt iedere keer op een andere locatie en ontmoet daardoor veel nieuwe mensen. Dat klinkt toch als een perfecte horecabaan?

professioneel horecapersoneel workshop gastvrijheid Horecare events personeel payrolling Maastricht Limburg Heuvelland

van cocktailshaker tot barista

Werken voor Horecare betekent variatie in je jobs! De ene keer sta je cocktails te shaken achter de bar, de volgende dag serveer je mooie gerechten tijdens een diner. Of je kunt aan de slag als barista of hostess. Wij kijken wat bij jou en onze opdrachtgever past en maken zo altijd de beste match.

onze events

Wekelijks zijn er grote en kleine evenementen waar je kunt werken. Door het jaar heen zijn er een aantal grote events, waarbij je veel dagen en uren kunt werken. Een greep uit de grote evenementen: het Preuvenemint in Maastricht, paardensportevenement Zangersheide in Lanaken, verschillende festivals zoals Essential en Pinkpop . Daarnaast hebben we iedere week diners, zakelijke events en bruiloften waar je kunt werken. Met Horecare kom je op mooie locaties, waar jij de gasten in de watten kunt leggen met jouw enthousiasme en passie voor gastvrijheid.

join our team!

Zie jij het wel zitten om bij Horecare te werken? Op onze pagina Kom werken bij Horecare lees je alles over onze jobs, de Horecare Academy en de extra’s die wij onze mensen bieden. Je kunt je natuurlijk ook direct inschrijven! Tot gauw!