Contact

Horecabaan in Weert

horecabaan Weert Horecare Events Personeel Payroll Maastricht Limburg Eindhoven Brabant Weert Venlo Roermond

horecabaan weert

Zoek je een horecabaan in (de buurt van) Weert? Zie jij het wel zitten om zelf te bepalen waar en wanneer je werkt? Wil je goed verdienen op de vetste events? Kom dan werken bij Horecare!

geen job hetzelfde

Bij Horecare werk je op wisselende locaties. De ene keer werk je op een luxe bruiloft, de volgende dag sta je op een dance event. Deze variatie is één van de vele voordelen van werken bij Horecare! Je krijgt wekelijks uitbetaald en alle administratie, van je aanmelding tot je loonstroken, regel je digitaal in MijnHorecare. Lekker makkelijk en overzichtelijk!

de perfecte bijbaan

Wij zoeken enthousiaste en flexibele toppers die minimaal 1 dag per week beschikbaar zijn, zowel doordeweeks als in het weekend. Jij geeft ons door wanneer je beschikbaar bent, wij plannen jou in voor de leukste evenementen en jobs. Je werkt iedere keer op een andere locatie en ontmoet daardoor veel nieuwe mensen. Dat klinkt toch als een perfecte horecabaan?

horecabaan Weert Horecare personeel payrolling evenementen Maastricht Limburg Heerlen Parkstad Valkenburg Sittard Geleen catering

van cocktailshaker tot barista

Werken voor Horecare betekent heel veel variatie in je jobs! De ene keer verzorg je een luxe diner, de volgende dag serveer lekkere cocktails achter de bar. Wij kijken wat bij jou en onze opdrachtgever past en maken zo altijd de beste match.

diverse events

Je kunt wekelijks werken op verschillende evenementen, groot en klein. Door het jaar heen zijn er een aantal grote events, dan kun je veel dagen en uren werken. Een antal grote evenementen zijn: het Preuvenemint in Maastricht, paardensportevenement Zangersheide in Lanaken en verschillende festivals zoals Essential en Pinkpop. Daarnaast zijn er wekelijks diners, bruiloften en zakelijke events door heel Limburg. Je kunt met Horecare iedere week terecht op mooie locaties om te werken op borrels en diners en waar jij de gasten in de watten kunt leggen met jouw enthousiasme en passie voor gastvrijheid.

join our team!

Zie jij het wel zitten om bij Horecare te werken? Op onze pagina Kom werken bij Horecare lees je alles over onze jobs, de Horecare Academy en de extra’s die wij onze mensen bieden. Je kunt je natuurlijk ook direct inschrijven! Tot gauw!

A