Contact

Horecabaan in Venlo

Horecare Events Personeel Payroll Maastricht Limburg Eindhoven Brabant Weert Venlo Roermond

horecabaan venlo

Zoek je een uitdagende horecabaan in Venlo, waarbij je zelf kunt bepalen waar en wanneer je werkt? Wil je met gezellige collega’s werken op de vetste evenementen? En wil je naast dit alles ook nog eens lekker verdienen? Dan is een job bij Horecare misschien wel iets voor jou!

geen job is hetzelfde

Bij ons werk je op verschillende locaties. Zo sta je de ene dag op een beurs, de volgende dag verzorg je een mooie bruiloft. Deze variatie is wat onze mensen zo leuk vinden aan de jobs, geen dag is hetzelfde! Je krijgt wekelijks uitbetaald en alle administratie, van aanmelding tot je loonstroken, regel je digitaal in MijnHorecare. Lekker makkelijk en overzichtelijk!

de perfecte bijbaan

Wij zoeken horecatoppers die zowel door de weeks als in de weekends beschikbaar zijn. Jij geeft zelf aan ons door wanneer je kunt werken en wij tippen je op tijd voor de leukste evenementen en jobs. Je werkt steeds weer op een andere locatie en ontmoet daardoor veel nieuwe mensen. Dat klinkt toch als een perfecte horecabaan?

horecabaan venlo horecare gastvrije hostess Maastricht Limburg Heuvelland Sittard Geleen Parkstad Valkenburg Evenementen Personeel

van cocktailshaker tot barista

Als je werkt voor Horecare, zetten we je in voor verschillende taken. Dit kan variëren van cocktails shaken achter de bar tot serveren tijdens een diner. Of je kunt aan de slag als barista of hostess. Wij kijken wat bij jou en onze opdrachtgever past en maken zo altijd de beste match.

onze events

We hebben wekelijks verschillende evenementen op de planning staan. Groot en klein, door de week en in het weekend. Door het jaar heen hebben we regelmatig grote events, waarvoor we veel uren kunnen inplannen. Wij verzorgen bijvoorbeeld ieder jaar het personeel voor het grootste culinaire evenement van Maastricht: het Preuvenemint! Ben je dol op sportevenementen? Dan is het grote paardensportevenement Zangersheide in het Belgische Lanaken misschien iets voor jou! Werk je graag op kleinere evenementen? Dan zijn er elke week diners en borrels op mooie locaties in heel Limburg, waarbij jij de gasten in de watten kunt leggen met jouw liefde voor gastvrijheid.

ben je er klaar voor?

Ben jij klaar voor een flexibele bijbaan? Op onze pagina Kom werken bij Horecare lees je alles over onze jobs, de Horecare Academy en alle extra’s die wij onze toppers bieden. Je kunt je natuurlijk ook direct inschrijven! Tot gauw!